Hoe kamille te gebruiken om te slapen – Goose Creek Candle

Kamille is een mooie bloem die veel op een madeliefje lijkt. De bladeren van kamillebloemen worden vaak gebruikt om kamillethee te maken vanwege het natuurlijke kalmerende effect van het kruid op het lichaam. Veel mensen die deze thee nog nooit hebben geprobeerd, hebben misschien gehoord over de voordelen van familie en vrienden die beweren dat het hen ontspant voor het slapengaan. Maar kun je kamillethee echt gebruiken om te slapen?

Er is anekdotisch bewijs dat een overtuigend pleidooi houdt voor de slaapverwekkende eigenschappen van kamille, maar je hoeft niet te vertrouwen op folklore of mond-tot-mondreclame: Onderzoeksstudies hebben aangetoond dat kamille een natuurlijk slaapmiddel is. Studiedeelnemers die kamille-extract kregen, vertoonden significante niveaus van verbeterde slaapkwaliteit in vergelijking met degenen die placebo’s kregen.

Als je niet van de smaak van kamillethee houdt, zijn er andere manieren waarop je kamille kunt gebruiken om een ​​goede nachtrust te krijgen. Kamille kan in verschillende vormen worden gebruikt, zoals je zult zien als we de geschiedenis en verschillende toepassingen onderzoeken, waaronder verschillende manieren om kamille te gebruiken om te slapen.

Vroeg gebruik van kamille

Kamille heeft een lange, legendarische geschiedenis als medicinaal en aromatherapiekruid. De waardering voor dit bloemige kruid gaat terug tot in de oudheid. In feite gebruikten de oude Egyptenaren en Romeinen kamille op verschillende manieren; Egyptenaren gebruikten het om lichte koorts te genezen, terwijl de Romeinen kamille gebruikten in verschillende medicinale preparaten, waaronder het mengen in drankjes en het gebruiken om wierook te maken. Deze praktijken hebben waarschijnlijk invloed gehad op mensen uit de Middeleeuwen, die bij bepaalde openbare evenementen kamille op de vloer sprenkelden om een ​​aangename aromatische omgeving voor de deelnemers te creëren.

Voordelen van kamille

Elke dag ontdekt iemand de heerlijk fruitige, zoete bloemengeur van kamille en besluit het te gebruiken voor aromatherapie. Als u een van deze mensen bent, zult u blij zijn te weten dat u van dit kruid kunt genieten in verschillende aromatherapie-melanges.

Eerst wordt de plant verwerkt om de aromatische essentie te extraheren, die vervolgens wordt gebruikt om een ​​geurige olie te maken, bekend als essentiële kamille-olie. Deze olie kan voor veel doeleinden worden gebruikt, waaronder voor het maken van een aromatherapie-olie voor thuisverspreiders. Het kan ook worden toegevoegd aan kaarsen, bodylotions en zeep.

Kamillekaarsen gebruiken om te ontspannen

Kamille is overal verkrijgbaar in zowel gedroogde bloemen als levende bloemen. Maar je hoeft de bloemknoppen niet op de vloer te strooien en erop te gaan staan ​​om hun kalmerende geur vrij te geven, zoals in de middeleeuwen. Je hoeft alleen maar een paar hoogwaardige producten te vinden die je thuis kunt gebruiken en die dit krachtige geneeskrachtige kruid als aromatische ingrediënten bevatten. Volgens ons zijn kaarsen en waxmelts de perfecte afgiftesystemen om het aroma van kamille in een kamer te verspreiden!

Beste kamillekaarsen

Creëer thuis een ontspannende omgeving met deze aromatherapiemelanges met kamille:

 • Laten we thuis blijven. Een kamille-topnoot versterkt de gezelligheid van de geur van deze kaars.
 • Lavendel Kamille. Twee kalmerende bloemen werken samen om u optimale ontspanning te brengen.

Steek gewoon een van deze kaarsen aan en ontspan tot je klaar bent voor een diepe slaap. Zorg ervoor dat je de kaars uitblaast voordat je afdrijft naar dromenland!

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Laat een reactie achter

   Waxinelichthouder
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0
   Shopping cart