Beste tips voor het bewaren van kaarsen – Goose Creek Candle

Laten we beginnen met brandveiligheid

Hoewel kaarsen zijn een mooie en rustgevende aanwezigheid in elke ruimte, het zijn nog steeds open vlammen en daarom een ​​potentieel brandgevaar. Veilige opslag en hantering van kaarsen zijn essentieel om uw huis warm en gezellig te houden zonder onnodig risico op brandschade of letsel.

Rook stijgt naar rookmelder

Plaatsing is de eerste sleutel. Bewaar kaarsen altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar die ongevaarlijke kaars bovenop de eettafel kan aan de grond worden gerukt als een peuter dat tafelkleed te pakken krijgt terwijl niemand kijkt.

Zelfs als de kaars buiten het bereik van kinderen is, zult u misschien verbaasd zijn hoe gemakkelijk een huisdier hem kan omgooien. Katten kunnen op sommige onwaarschijnlijke plaatsen terechtkomen. Als je een kat hebt die graag overal overheen klimt, zorg er dan voor dat je kaarsen uit de buurt van zijn gebruikelijke patrouille houdt.

Niet te warm, niet te koud

Iedereen wilt kaarsen die lang meegaan. Om die brandtijd te maximaliseren, is het belangrijk dat je kaarsen bij het bewaren van kaarsen op kamertemperatuur worden bewaard. Te heet, en de was wordt zachter en vervormt. Het kan zelfs helemaal smelten als je niet oppast.

Te koud en de was wordt op sommige plekken harder dan op andere. Door de hitte van de vlam kan het langer duren om de was langs het oppervlak te smelten. Alleen de was onder de pit zal smelten, waardoor de was langs de buitenwand stevig blijft terwijl de vlam langzaam verder en verder in het midden van de kaars zakt.

Dit wordt tunnelen genoemd en het vernietigt de levensduur van je kaars omdat slechts een fractie van de was de kans krijgt om te smelten. Hierdoor brandt de lont sneller dan wanneer de was gelijkmatig zou smelten.

Hoe kaarstunneling te voorkomen en op te lossen?

Laten we, voor enkele tips om een ​​kaars langer mee te laten gaan, eens nader kijken naar tunneling en ontdekken hoe je kunt voorkomen dat dit gebeurt met je kaarsencollectie.

Een manier om tunnelvorming te voorkomen, is door de lont altijd af te knippen tot – ⅛ inch. Wanneer de lont te lang is, kan de vlam te groot worden en te intens branden, waardoor de was in het midden smelt voordat de rest van het oppervlak een kans krijgt.

Een lange lont zorgt niet alleen voor ongelijkmatig smelten van de was, maar draagt ​​ook bij aan een rokerige verbranding die een laag zwart roet aan de binnenkant van je kaarsenpot kan achterlaten. Als je je pit afsnijdt met een nagelknipper voor elke keer dat je hem aansteekt, hoef je je geen zorgen te maken over vuile potten of ongelijkmatige was die opnieuw smelt.

Hoewel tunneling bij elke kaars kan voorkomen, komt het vaker voor bij kaarsen aan de onderkant. Om te voorkomen dat het in de eerste plaats gebeurt, is het belangrijk om te weten dat was een geheugen heeft en onthoudt de vorm waarin het zich bevond terwijl het uithardt.

Brandende kaars met 3 lonten

Als de kaars aan het tunnelen was toen je hem uitblies, kun je verwachten dat hij dit de volgende keer dat je hem aansteekt, zo blijft doen. Om je kaars op het juiste spoor te zetten, moet je hem de eerste keer dat je hem aansteekt in de gaten houden. U wilt de hele bovenste waslaag smelten voordat u deze uitblaast om ervoor te zorgen dat het smelten gelijkmatig gebeurt gedurende de hele levensduur van uw kaars.

Als je elke keer dat je de kaars aansteekt de hele toplaag smelt, dan zou je geen probleem moeten hebben met tunnelen. Als het al is begonnen te gebeuren, kun je tunneling repareren door een föhn te nemen en die toplaag op te warmen totdat deze gelijkmatig is gesmolten. Het smelten van alle was in een kaars in tegenstelling tot alleen de was in het midden is een geweldige manier om een ​​kaars langer mee te laten gaan.

Vermijd UV-stralen van de zon

Een andere geweldige techniek is om je kaarsen op donkere plaatsen te bewaren, weg van de UV-stralen van de zon. Direct zonlicht zal de kleuren en geuren van je favoriete kaarsen doen vervagen, dus vergeet niet om ze in een kast of voorraadkast te bewaren als je ze niet gebruikt. Hoe donkerder hun opslagruimte, hoe langer ze meegaan.

Kaarsen die lang meegaan

Hoewel al deze tips nuttig zijn om de levensduur van uw kaarsen te maximaliseren, gaat er niets boven kaarsen die lang meegaan. Sojawas is geweldig voor dit doel, en onze lijn van Grote Pot Kaarsen brandt tot 150 uur schoon. Met deze in huis hoef je geen zoekmachine te gebruiken om erachter te komen hoe je een kaars langer kunt laten meegaan. Je zult het al weten.

Hopelijk hebben deze tips je wat ideeën gegeven voor het beschermen en onderhouden van je kaarsen. We weten dat je net zoveel van ze houdt als wij.

creatSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Waxinelichthouder.com
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart